Med tv pakker har du muligheden for at se alt det tv som du kunne ønske dig derhjemme i sofaen

Når du sidder derhjemme og ser alle de mange forskellige kanaler som du kan se på dit tv via de mange tv pakker som bliver udbudt nu til dags ved du sikkert ikke at man før i tiden ikke kunne se alle de kanaler som i dag bliver udbudt. Faktisk så stod det så grelt til at man ikke kunne vide sig sikker på at kunne se sine fodboldkampe for det var kun en udbyder af tv dengang i Danmark og den var eget af staten.

TV pakker har hjulpet forbrugeren til at kunne vælge frit imellem mange forskellige kanaler

De muligheder som du i dag har med de mange tv pakker som bliver udbudt havde du ikke før i tiden og det er jo egentligt synd. Men i slutningen af firserne blev markedet liberaliseret og man kunne vækge frit i mellem alle mulige forskelige kanaler sådan at du som forbruger kunne se de kanaler som du har lyst til at se.
TV pakker

Med tv pakker kan du se mange forskelige kanaler fra alle verdens egne

Mange udlændeinge tyr til tv pakker når de er bosat i et andet land end det som de rigtigt kommer fra og det er fordi at de med tv pakker kan se det tv som bliver udbudt i deres hjemland uden at skulle tage hjem til hvor de bor. Det er en fordel at man som udlænding i et givent land kan fælge med i hvad der sker derhjemme sådan at man på denne måde kan holde sig ajour med hvad der sker og man kan snakke med sine venner og sin familie om forhold som gør sig gældende lige nu. I denne artikel har jeg skrevet om de mange muligheder som tv pakker giver til forbrugeren. Først så skriver jeg om hvordan at man måske ikke vidste at man før i tiden ikke havde de samme muligheder som man har i dag med tv. Så går jeg videre til at fortælle om hvordan tv markedet blev liberaliseret i slut firserne sådan at vi i dag har mange forskelige tv kanaler at vælge i mellem. Til sidst fortæller jeg hvordan du kan få alle de forskellige tv kanaler som du normal savner som udlænding i et givent land i en tv pakke.