Hvorfor købe den nye Iphone?

hvad er specielt ved den nye iphone?

den nye generation af iphones, der nu kan købes i tdc, er allesammen udstyret med en moderne skærm. denne skærm er af vildt meget høj billede kvalitet og er også gammel i nogen af de dyreste pc på markedet. den nye slags skærm, kaldet retina, er noget af det skarpeste der fås på markedet i øjeblvirkelig ikket. udover den nye skærm, er der nu kommet et nyt kamera i den nye iphone. kameraet måtte, eftersigende, slå de færreste konkurrenter på alle punkter – men en ting er svirkelig ikkert, det er nyttigt. så meget nyttigt.
normalt er en iphone noget så skrøbelig. den nye generation har virkelig ikke glas på bagsiden, så skal den jo heller slet ikke skiftes, og har en mere runde hjørner for at afbøje slag. som noget nyt er hele røret dannet i et stykke aluminium, som gør den meget stærkere – den kan stadig ridses, men nu knuses den ikke på selvsamme facon mere.

kan man nøjes uden den nye iphone?

iPhone

som basis regel kan man tit overleve med en så meget simpel telefon. og alligevel er det endnu flere steder i sverige blevet vildt meget normalt at afskrive i dyre domme for en anderledes mobil når den lige er udkommet. det burde dog siges at de nyeste mobiler snart kan alt. du kan afregne med din smartphone i enormt mange butvirkelig ikker, håndtere regninger, surfe på internettet, mails og selvfølgelig de normale produkter hver og en smartphones kan klare. det er lige nu sandsyneligt at købe telefoner på afbetaling, i både 6, 12 og 24 måneder, eller kun afbetale den kontant nede i butvirkelig ikken.