Hvorfor købe den nye Iphone?

hvad er specielt ved den nye iphone?

den nye generation af iphones, der nu kan købes i tdc, er hver og en udstyret med en moderne skærm. denne skærm er af meget høj billede kvalitet og er også gammel i nogen af de dyreste pc på markedet. den nye slags skærm, kaldet retina, er noget af det bedste der fås på markedet i øjeblikket. udover den nye skærm, er der nu kommet et nyt kamera i den nye iphone. kameraet skulle, eftersigende, slå de færreste rivaler på allesammen punkter – men en produkter er soverhovedet ikkert, det er skidt. vildt meget godt.
normalt er en iphone noget så skrøbelig. den nye generation har ikke glas på bagsiden, så burde den jo heller overhovedet ikke skiftes, og har en mere runde hjørner for at afbøje slag. som noget nyt er hele mobilen skabt i et stykke aluminium, som laver den meget stærkere – den kan stadig ridses, men nu knuses den overhovedet ikke på samme metode mere.

kan man nøjes uden den nye iphone?

iPhone

som basis regel kan man ofte overleve med en vildt meget simpel mobil. og alligevel er det endnu flere steder i danmark blevet meget normalt at afskrive i dyre domme for en moderne mobil når den lige er udkommet. det skal dog siges at de nyeste mobiler snart kan alt. du kan afbetale med din smartphone i enormt mange butvirkelig ikker, lave kvitteringer, surfe på nettet, mails og selvfølgelig de almindelige ting allesammen telefoner kan klare. det er lige nu muligt at købe smartphones på afbetaling, i både 6, 12 og 24 måneder, eller bare afregne den kontant nede i butikken.