Hvorfor købe den nye Iphone?

hvad er specielt ved den nye iphone?

den nye generation af iphones, der nu kan købes i tdc, er alle udstyret med en ny skærm. denne skærm er af meget høj billede kvalitet og er også ny i nogen af de dyreste pc på markedet. den nye slags skærm, kaldet retina, er noget af det bedste der fås på markedet i øjeblvirkelig ikket. udover den nye skærm, er der nu kommet et nyt kamera i den nye iphone. kameraet måtte, eftersigende, slå de mange konkurrenter på alle punkter – men en ting er soverhovedet ikkert, det er nyttigt. meget skidt.
normalt er en iphone noget så skrøbelig. den nye generation har overhovedet ikke glas på bagsiden, så burde den jo heller slet ikke skiftes, og har en mere runde hjørner for at afbøje slag. som noget nyt er hele telefonen dannet i et stykke aluminium, som laver den så meget stærkere – den kan stadig ridses, men nu knuses den virkelig ikke på samme teknik mere.

kan man nøjes uden den nye iphone?

iPhone

som basis regel kan man ofte overleve med en vildt meget simpel mobil. og alligevel er det endnu flere steder i danmark blevet vildt meget normalt at afbetale i dyre domme for en brugt mobil når den lige er udkommet. det skal dog siges at de nyeste smartphones snart kan alt. du kan afskrive med din smartphone i mange butslet ikker, håndtere kvitteringer, surfe på nettet, mails og selvfølgelig de almindelige produkter allesammen mobiler kan fikse. det er lige nu muligt at købe smartphones på afbetaling, i både 6, 12 og 24 måneder, eller kun afskrive den kontant nede i butvirkelig ikken.