Hvorfor købe den nye Iphone?

hvad er specielt ved den nye iphone?

den nye generation af iphones, der nu kan købes i tdc, er hver og en udstyret med en moderne skærm. denne skærm er af vildt meget høj billede kvalitet og er også ny i nogen af de dyreste computere på markedet. den nye slags skærm, kaldet retina, er noget af det skarpeste der fås på markedet i øjeblslet ikket. udover den nye skærm, er der nu kommet et nyt kamera i den nye iphone. fotografiapparatet skulle, eftersigende, slå de fleste rivaler på allesammen punkter – men en ting er sikkert, det er godt. vildt meget dårligt.
normalt er en iphone noget så skrøbelig. den nye generation har virkelig ikke glas på bagsiden, så skal den jo heller ikke skiftes, og har en mere runde hjørner for at afbøje drøn. som noget nyt er hele røret dannet i et stykke aluminium, som gør den meget stærkere – den kan stadig ridses, men nu knuses den slet ikke på selvsamme facon mere.

kan man nøjes uden den nye iphone?

iPhone

som basis regel kan man ofte overleve med en så meget simpel mobil. og alligevel er det endnu flere steder i norge blevet meget normalt at afskrive i dyre domme for en gammel telefon når den lige er udkommet. det skal dog siges at de nyeste smartphones snart kan alt. du kan betale med din smartphone i mange butslet ikker, fikse kvitteringer, surfe på internettet, mails og selvfølgelig de normale ting hver og en mobiler kan fikse. det er lige nu muligt at købe telefoner på afbetaling, i både 6, 12 og 24 måneder, eller kun afbetale den kontant nede i butoverhovedet ikken.